Blog

2022 Koltuk Takımları Güzelliğini Yaşam Alanlarınızda Hissedin

Yaşam alanlarının dekorasyonunda satın alınması gereken ilk mobilyalar geniş yer kaplayanlardır. Odalarınızda geniş yer tutan mobilyaları ilk satın almak sizlere farklı avantajlar sunacaktır. Büyük mobilyaları satın alarak evlerinizde ne kadar hareket alanı olduğunu görmek bu avantajlar arasındadır. Büyük mobilyalar ilk olarak alınır ise sonradan alınan mobilyaların ilk alınanlar ile bir bütünlük oluşturması sağlanabilmektedir. Büyük mobilyalar dendiği zaman akla ilk olarak kanepe ve duvar ünitesi gelmektedir. Duvarlarda geniş yer kaplayan duvar ünitelerinin televizyon ekranını taşıdığı ve sergileme alanı oluşturduğu bilinmektedir. Kanepeler ile misafirlerin ve aile bireylerinin birbirleri ile keyifli zaman geçirmesini sağlayacağı bir alan ortaya koymaktadır. Kanepeler ayrı ayrı satın alınabileceği gibi takım içerisinde de satın alınabilmektedir. Takım içerisinde alınan kanepelerin berjer ve orta sehpa ile uyumlu olması dekorasyon açısından daha iyi sonuçlar verecektir. Aşağıda evlerinize uyum sağlayacak ve güzelliği ile yaşam alanlarınızı etkileyecek koltuk takımı modelleri bulunmaktadır. Takımlar sayesinde 2022’de size özel bir oda dekorasyonu ortaya çıkarabilirsiniz.

Parma Model Gri Koltuk Takımı

Parma Model Gri Koltuk Takımı

Koltuk takımı seçimi yapılır iken insanların her şeyden önce kendi zevklerine uygun şekilde davranması gerekmektedir. Koltukların ve kanepelerin renginin insanların hoşuna giden renklerden biri olması yaşam alanlarınızın enerjisini artıracaktır. Eğer açık tonlar hoşunuza gidiyor ise bej ve beyaz gibi renkleri kanepelerinizde tercih edebilirsiniz. Eğer daha koyu ton kanepe kullanma amacında iseniz siyah ve griden yardım alabilirsiniz. Siyahın ve grinin aynı takım altında bir araya geldiği Parma Model Gri Koltuk Takımı sayesinde aradığınız koyu renklere ulaşabilirsiniz. Bu model sayesinde karakteristik özelliklerinizi dışa vuran bir oda tasarlayabilirsiniz. Metal ayakları sayesinde sizleri derinden etkileyecek bu ürünü beyaz bir kilim ile kombin yapabilirsiniz.

Parma Model Kahverengi Koltuk Takımı

Aradığınız detayları en ince ayrıntıları ile açığa çıkaracak bu model parıldayan ayaklara sahiptir. Modelin ayaklarında örümcek ayaklarına benzer bir tasarım hüküm sürmektedir. Modern çağın izlerini en ufak noktasına kadar taşıyan bu modelde kahverenginin güzelliklerine tanık olabilirsiniz. Modelde bulunan berjerin çift renkleri sayesinde kendinizi özgün bir renk geçişi ile baş başa bulabilirsiniz. Rahatlık ve ergonomiyi üst sıralarda barındıran bu ürün sayesinde geçirdiğiniz dakikaların kıymetini bilebilirsiniz. Parma Model Kahverengi Koltuk Takımı sizleri 2022 yılının çarpıcı oda dekorasyonuna hazırlamaktadır.

Riga Model Koltuk Takımı

Model incelendiğinde ilk dikkat çeken kısım modelin bol miktarda minderden oluşmuş olmasıdır. Minderlerin fazla olması konfor düzeyini artırmakta ve sizlere rahat bir yaşam alanı sunmaktadır. Riga ile geniş ölçekli kanepe ve berjere sahip olabilirsiniz. Berjerinde siyah tonun yer aldığı Riga, metal ayakları ile güzelliğine güzellik katmıştır. Modelde kullanılan orta sehpanın ayakları da metal bir tasarıma sahiptir. Modelde yer verilen yastıklarda sade bir tasarım bulunmaktadır. Riga Model Koltuk Takımı sayesinde rahatlığa kısa vadede kavuşacaksınız.

Space Model Koltuk Takımı

Yeni oturma grubu modelleri sınıfına giren bu üründe geniş oturma minderleri göze çarpmaktadır. Ürünün tasarımı sırasında kullanılan deri görünümü, sizlere asil bir oda yaratmanız için bir fırsattır. Modelde yer alan kol detayları özgün tasarımlarının yanı sıra rahatlıkları ile de adından söz ettirmektedir. Modelde iki adet siyah parçaya ve bir adet kahve parçaya yer verilmiştir. Kanepelerin boyutları eş olup geniş yapıları sayesinde rahat oldukları bilinmektedir. Rahatlık söz konusu olduğunda akla gelen berjer rahat sırt dekorasyonu ve kol kısımları ile günün yorgunluğunu atmak için idealdir. Space Model Koltuk Takımı sayesinde çağın izlerine yakından tanık olabilirsiniz.

Torino Model Koltuk Takımı

Beyaz ve siyah renklerinin zıtlıkları ile oluşturulmuş bu modeli severek kullanacaksınız. Modelin kenar kısımlarında minimal çizgiler göze çarpar iken sırt kısımlarında da çizilere yer verilmiştir. Modelin berjerinde açık renk tonu kullanılarak aydınlık bir görünüm sunulmuştur. Torino Model Koltuk Takımı sayesinde doğallığa odalarınızda kavuşabilirsiniz.

Viyola Model Koltuk Takımı

Siyahın özgür ruhunu her bir parçasına entegre etmiş bu model sizlere çarpıcı bir görünüm yaratmaktadır. Viyola Koltuk Takımı ile modern stilin yansımasını odalarınıza taşıyabilirsiniz. Modelde kullanacağınız parçaları ikili orta sehpa ile süsleyerek odalarınızın daha fonksiyonel olmasını sağlayabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir